Sydän- ja syöpätutkimusta tukemassa
jo yli 35 vuotta

Teollisuusneuvos Tor ja Kirsti Johansson perustivat heidän nimensä kantavan säätiön joka rekisteröitiin 1987. Säätiön ensimmäinen kotipaikka oli Tammisaari. Säätiö on tukenut vuosittain suomalaista sydän- ja syöpätutkimusta säätiön perustajien tahdon mukaisesti.

Perustajien lapsenlapsi Richard Blomqvist edustaa kolmatta sukupolvea säätiön hallituksessa.

Tukikohteemme

Apurahoja

Jaamme vuosittain apurahoja suomalaiseen sydän- ja syöpätutkimukseen.

Esimerkkejä myönnetyistä apurahoista

Oleskelustipendi

Tarjoamme suomalaisille sydän- ja syöpätutkijoille idyllisen 60m2 1800-luvun kiinteistömme Tammisaaren keskustassa pro bono -lyhytaikaiseen vapaa ajan käyttöön tai työtilaksi. Talon varaamiseksi ota yhteyttä asiamieheen rina.blomqvist@ktjs.fi ja liitä täytetty hakemus tästä. Tutustu talon sääntöihin tästä.

RML Talo

Koska tuemme paljon lasten sydän- ja syöpätutkimusta lähdimme alusta saakka tukemaan Ronald McDonald Lastentalosäätiön Taloa sponsoroimalla keltaisen huoneen päätalosta.

Meilahden Oksakoskenpolulla on kolme kiinteistöä joissa asuu eri puolella Suomesta tulevia Uudessa lastensairaalassa hoidettavia lapsia ja heidän perhejäseniä.

Teemme Talon kanssa yhteistyötä tukemalla huonettamme kuukausittain helpottaakseen sairaiden lasten ja heidän perheensä arkea.

Lue lisää RML:stä

Lue RML:än toiminnanjohtaja Johanna Huhtariihen blogikirjoitus